Go North Cyprus kasutatavusaudit

Go North Cyprus Travel – juhtiv veebipõhine reisiagentuur Põhja-Küprosel, mis pakub oma teenuste hulgas võimalust broneerida hotellikohtaisd, soetada lennuki- ning muid pileteid ning rentida sõidukeid. Portaal spetsialiseerub rannapuhkustele.

Väljakutse

Agentuur palus meil läbi viia kasutatavusaudit olemasoleval veebisaidil ning anda soovitusi, parandamaks nii saidi kasutusmugavust, eestkätt hotelli- ning lennupiletite broneerimismootorit.

Meie töö

Kuna meie põhiliseks sihtrühmaks olid Suurbritannia turistid, alustasime tööd populaarsete konkureerivate Briti reisiagentuuride analüüsimisega ning uurisime hoolikalt valitud saite antud kategooriast (reitinguagentuuride kohaselt jagunes käesoleval hetkel turg selliste portaalide vahel nagu Thomson.co.uk, Expedia.co.uk, TravelRepublic.co.uk, Booking.com, LastMinute.com, Destinology.co.uk, FreshHolidays.com, HolidayNights.co.uk, PremierInn.com, LateRooms.com, ThomasCook.com, OnTheBeach.co.uk, FirstChoice.co.uk, TravelSupermarket.com, TeletextHolidays.co.uk ja TravelZoo.co.uk), uurides nii nende tugevaid kui ka nõrku külgi.

Viisime läbi ka põhjaliku analüüsi varemavaldatud temaatiliste publikatsioonide seas. Põhinedes meie eelnevale kogemusele ning äsjaomandatud teadmistele, esitasime hulgaliselt kasutatavusalaseid soovitusi, parandamaks nende veebikeskkonna kasutajasõbralikkust. Suur osa nendest realiseeriti kliendi poolt üsna pea.


enne
Lendude otsing enne

parast
Lendude otsing pärast

henne
Hotellide otsing enne

hparast
Hotellide otsing pärast

Reisiagentuur jäi peale projekti meie tööga väga rahule. Oleme ka omalt poolt tänulikud projekti eest, mille raames õppisime palju juurde ning saime teha koostööd vägagi vastutuleliku ning õpihimulise kliendga.